Watatu öppnar sommarbutik och afrikanskt trädgårdscafé

Imma Mpili Andersson och Karin Zetterqvist från företaget Watatu i Dala Floda var båda nominerade till ”Årets kvinnor” på Maishagalan 2011. Vi vill gärna tipsa om sommarbutiken och ett afrikanskt café som de öppnar denna sommar.

”Watatu finns i Dala-Floda i Västerdalarna på en gård i en gammal dalaby. De färgstarka varorna från Kenya, Tanzania och Uganda gör sig bra mot de grå timmerväggarna! Under sommarmånaderna håller vi Källarstugan öppen, där det finns möjlighet att handla våra varor. Nytt för året är ett trädgårdscafé med östafrikanska specialiteter”. Läs mer…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s