Highlights från 8-mars firandet

Det var ett fullspäckat program när internationella kvinnodagen firades på Historiska museet i Stockholm den 8 mars. Under dagtid hade besökare möjlighet att ta del av seminarier, bokbord, filmvisning, fotoutställning och vernissage. Seminariet om ”Flickors rätt till utbildning” som arrangerades i samarbete med RIFFI var välbesökt, och många ville lyssna på Matilda Dagba som talade utifrån egna erfarenheter från Togo och Tanzania. På kvällen talade Prinsessan Christina, Anders Borg, Hans Corell, representanter från Plan Egypten och Margareta Winberg.
Här nedan några highlights från firandet.

               Foto: Eva Pettersson/UN Women Sverige.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s