Favoriter i repris: Manluckerz & ZimTU

Manluckerz and the Zim-Traditional Unity bildades 2001. Bandet består av följande medlemmar: Manluckerz L. Chikutu (Zimbabwe), Celso Paco (Mozambique), Rolf  Staflin-Back (Sverige) Joseph Semafumu (Uganda),  Martin Larsson (Sverige) och sist men inte minst Isaac Mutasa (Zimbabwe). Gruppen bjuder på musik och dans från framförallt Zimbabwe och södra Afrika. Deras kraftfulla och glädjespridande musik gör att man har svårt att sitta still.   Välkomna tillbaka i år!

Läs mer om Manluckerz & ZimTu här.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s